Skip to content

Te Koop: appartement Westpoint 74 5038 KG Tilburg

Verkocht

Bezichtiging plannen

€ 289.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Tilburg Westpoint 74

Prachtig instap klaar licht appartement, gelegen op de 19e verdieping van de Westpoint toren.
Vanaf de 19e verdieping heeft u een overweldigend en fantastisch panorama-uitzicht over Tilburg het onlangs geopende gloednieuwe Spoorpark en de verre omgeving.

Het appartement beschikt onder andere over, twee ruime slaapkamers, woonkamer, keuken met kookeiland, badkamer voorzien van sanitair merk Villeroy en Boch. Tevens beschikt u over een eigen parkeerplaats in het souterrain en aparte berging.

De Westpoint toren is in alle opzichten een uniek project. Deze toren is gezichtsbepalend voor de skyline van Tilburg en met zijn hoogte van maar liefst 143 meter één van de hoogste woontorens van Nederland. De woontoren heeft in het totaal 47 verdiepingen. De luxueuze uitstraling en het comfort geven u een heerlijk gevoel van wonen.

Niet alleen de ligging van het complex is ideaal en zeer centraal ten opzichte van winkels, scholen, stadscentrum, Universiteit van Tilburg, natuurgebieden, uitvalswegen en het nieuwe Spoorpark. Via de ringbanen bevind je je binnen afzienbare tijd op de (snel)wegen richting Eindhoven, ’s-‘s-Hertogenbosch, Breda en de omliggende dorpen.
Een absoluut heerlijke woning op een gewilde locatie!

Bouwjaar: 2004
Inhoud woonhuis: 365 m3
Woonoppervlakte: 123 m2

INDELING
Begane grond:
Fraaie en beveiligde entree met brievenbussen en intercomsysteem met videofoon. De imposante ontvangsthal wordt ook gebruikt voor informele bewonersbijeenkomsten en exposities. Toegang tot de 4 snelle liften, de algemene containerruimte, de diverse gemeenschappelijke fietsenstallingen alsmede de parkeergarage.
Het appartement is gelegen op de 19e verdieping.

Appartement:
Vanuit de entree/hal voorzien van laminaat zijn alle vertrekken bereikbaar. Toiletruimte voorzien van wandcloset met fonteintje (Villeroy en Boch) Twee ruime slaapkamers zijn beide voorzien van een laminaatvloer en gestuukte muren en plafonds. De luxe afgewerkte badkamer is voorzien van een ligbad, douche en een wastafel in meubel. Het sanitair in de badkamer is tevens van het merk Villeroy en Boch.

De ruime lichte woonkamer met laminaatvloer. De openkeuken van het merk Siematic bestaat uit een keukenblok in rechte opstelling en een kookeiland. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur, zoals: afzuigkap keramische kookplaat, grill, oven, magnetron en een koelkast. Middels de keuken is de inpandige berging bereikbaar met de unit van de mechanische ventilatie en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

Garage en berging:
In de ondergelegen parkeergarage bevindt zich een eigen parkeerplaats welke inpandig bereikbaar is met de lift. In de onderbouw op niveau -1 bevindt zich de eigen inpandige berging. Tevens is er een aparte fietsenkelder.

Algemeen:
-Modern en licht appartement
-Schitterend en vrij uitzicht over Tilburg
-Bijzonder wonen in een uniek project
-Ideale en centrale ligging ten opzichte van Centrum, Universiteit van Tilburg
-Uitvalswegen richting Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Breda snel te bereiken
-Op loopafstand van het centrum en groene omgeving;

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

  • 123 m2
  • 2

Kenmerken Westpoint 74

Overdracht

Koopprijs€ 289.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie123 m2
Inhoud365 m3

Bouw

Soortportiekflat
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2004

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging Westpoint 74

Marktcijfers van Tilburg

Gemiddelde verkoopprijs in Tilburg

Landelijk gemiddelde: € 263.725,-

Gemiddelde vraagprijs in Tilburg

Landelijk gemiddelde: € 315.850,-

Gemiddelde verkooptijd in Tilburg

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in Tilburg

Landelijk gemiddelde: 7372

Gemiddeld aantal verkocht in Tilburg

Landelijk gemiddelde: 8611

Gemiddelde prijs/m2 in Tilburg

Landelijk gemiddelde: 3.140

Vergelijkbaar woningaanbod