Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Piet Heinstraat 8 5021 VN Tilburg

Verkocht

€ 335.000,- k.k.

Moderne verrassend ruime, lichte woning met grote berging, tuin die op het zuiden is georiënteerd en een eigen parkeerplaats op het mandelige afgesloten binnenterrein.

De Piet Heinstraat ligt in de wijk Oerle, in het vernieuwde gedeelte ‘de Vier Gewesten’. Naast het stadscentrum is ook de Piushaven vlot bereikbaar zowel per fiets als te voet! Voor meer winkels en recreatie is het Stappegoor-gebied met o.a. een Jumbo Foodmarkt vlakbij alsook het winkelcentrum ‘AaBe’ fabriek. Binnen slechts enkele minuten zijn uitvalswegen bereikbaar via de Ringbaan-Zuid.

Bouwjaar 2009
Woonoppervlakte ca 115 m2
Perceeloppervlakte 116 m2

Indeling:

Begane grond:
Royale hal met meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang en deur naar woonkamer. De ca. 10 meter diep woonkamer is royaal en heeft en grote raampartij aan de voorzijde en een schuifpui en loopdeur aan de achterzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning is een open keuken gelegen met een eenvoudig 4-deurs keukenblok.

Verdieping:
De ruimte op de eerste verdieping mag opmerkelijk genoemd worden vooral door de hoge plafond aan de voorzijde.
Vanaf de overloop zijn er drie ruime slaapkamers, de badkamer met inloopdouche en wastafel, separate toiletruimte met fonteintje en de inpandige cv-/was-/bergruimte te bereiken.

Buiten:
De achtertuin is grotendeels betegeld en heeft een ruime houten berging. Via een poort is het mandelige afgesloten binnenterrein met een eigen parkeerplaats te bereiken.

*De akte van levering dient gepasseerd te worden bij projectnotaris Daamen, de Kort van Tuijl notarissen.
*In de akte van levering zal een zelf-bewoningsplicht als kettingbeding opgenomen worden
*In de koopovereenkomst zal de volgende clausule worden opgenomen: De overdrachtsbelasting komt voor rekening koper en indien de heffingsgrondslag wordt verminderd door toepassing van artikel 13 Wet op belastingen van rechtsverkeer (WBR) dan zal koper aan verkoper wel uitkeren het verschil tussen enerzijds de overdrachtsbelasting die zonder toepassing van artikel 13 WBR verschuldigd zou zijn en anderzijds de werkelijk verschuldigde overdrachtsbelasting.
* Eveneens zal een “feitelijk gebruik” clausule worden op genomen in de koopovereenkomst: verkoper attendeert koper uitdrukkelijk op het feit, dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt heeft en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest indien verkoper het verkochte zelf feitelijk zou hebben gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

  • 115 m2
  • 116 m2
  • 3

Kenmerken Piet Heinstraat 8

Overdracht

Vraagprijs€ 335.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte116 m2
Woonoppervlakte115 m2
Inhoud367 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2009
Dak typeLessenaardak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Piet Heinstraat 8

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

213.804

Vergelijkbaar woningaanbod