Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Kwaadeindstraat 12 5041 JM Tilburg

Verkocht o.v.

€ 175.000,- k.k.

Handige starters opgelet! Dit huis biedt een blanco canvas voor iedereen die zijn eigen woonideeën tot leven wil brengen. Want wat is er nu mooier dan je eigen droomwoning creëren in een huis waar de laatste bewoner tijden geleden al vertrokken is?

Algemeen:
Bouwjaar: >1906
Inhoud: 275 m3
Woonoppervlak: 73 m2
Perceeloppervlakte: 144 m²

De wijk De Bouwmeester:
Door de praktische ligging bent u binnen 15 loopminuten op het Heuvelplein en het NS-station Tilburg Centraal is op 10 minuten loopafstand gelegen. In nog geen 5 minuten bent u met de auto op de uitvalswegen richting de A58. Eindhoven Airport ligt op zo’n 30 minuten rijden afstand. De wijk is verder uiterst kindvriendelijk. Voorzieningen zoals kinderopvang, scholen, winkels en supermarkt zijn in de nabijheid gelegen. Het centrum van Tilburg is gelegen op een steenworp afstand. U woont dus met alle belangrijke voorzieningen nagenoeg voor de deur. De Kwaadeindstraat zelf is een doorgaande straat die uitkomt op de Ringbaan West. Ideale ontsluitingsweg richting, Breda, Eindhoven, Kaatsheuvel en Waalwijk. Prima straat om in te wonen waar voornamelijk woningen uit de jaren 30 staan, panden met uitstraling. Het stadscentrum is op nog geen 10 minuten fietsafstand.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met meterkast toegang gevend tot de woonkamer;
Woonkamer toegang gevend tot de afgesloten trapopgang en kelderkast;
Keuken met eenvoudig keukenblok en geiser;
Bijkeuken met aansluitingen t.b.v. wasmachineapparatuur en opstelling CV-ketel (2000);
Badkamer met toilet, douche en wastafel.

Verdieping:
Via vaste trap naar open zolderverdieping met mogelijkheid om meerdere slaapkamers te realiseren.

Buiten:
Op het zuiden gelegen achtertuin van ruim 16 meter diep.

Recht van overpad:
De naastgelegen woning heeft een recht van overpad.

Verder:

Deze woning zal verkocht worden met een zogenaamde “As is where is-clausule”:

Het is koper bekend dat de onroerende ruim 100 jaar oud is, dat de onroerende zaak (grondig) gerenoveerd moet worden en dat verkoper de onroerende zaak nooit feitelijk heeft gebruikt. In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken.

Daarnaast geldt voor deze woning de zogenaamde zelfbewoningsplicht! Zie www.tilburg.nl/inwoners/vergunningen/verhuurvergunning-opkoopbescherming/

  • 73 m2
  • 144 m2
  • 1

Kenmerken Kwaadeindstraat 12

Overdracht

Vraagprijs€ 175.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte144 m2
Woonoppervlakte73 m2
Inhoud275 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Dak typeZadeldak
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Kwaadeindstraat 12

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

213.804

Vergelijkbaar woningaanbod