Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Hoogvensestraat 139 5017 CC Tilburg

Verkocht o.v.

€ 175.000,- k.k.

Dit huis biedt een blanco canvas voor iedereen die zijn eigen woonideeën tot leven wil brengen. Want wat is er nu mooier dan je eigen droomwoning creëren in een huis waar de laatste bewoner jaren geleden al vertrokken is?

Deze onbewoonbaar verklaarde woning zal verkocht worden met een zogenaamde “As is where is-clausule”:

Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 115 jaar oud is, dat de onroerende zaak (grondig) gerenoveerd moet worden en dat verkoper de onroerende zaak nooit feitelijk heeft gebruikt. In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken.

Algemeen:
Bouwjaar: 1908
Perceeloppervlakte: 184 m²

De wijk Hoogvenne:
Door de praktische ligging bent u binnen enkele loopminuten op het Heuvelplein en het NS-station Tilburg Centraal is op 10 minuten loopafstand gelegen. In nog geen 5 minuten bent u met de auto op de uitvalswegen richting de A58. Eindhoven Airport ligt op zo’n 25 minuten rijden afstand. De wijk is verder uiterst kindvriendelijk. Voorzieningen zoals kinderopvang, scholen, winkels en supermarkt zijn in de nabijheid gelegen. Het centrum van Tilburg is gelegen op een steenworp afstand. U woont dus met alle belangrijke voorzieningen nagenoeg voor de deur. Zowel de winkels als het bruisende Tilburgse uitgaansleven en het Piushavengebied met gezellige terrassen, uitstekende restaurants en sfeervolle cafés zijn zeer nabij.

  • 1 m2
  • 184 m2
  • 1

Kenmerken Hoogvensestraat 139

Overdracht

Vraagprijs€ 175.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte184 m2
Woonoppervlakte1 m2
Inhoud383 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1908
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGeen isolatie

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers1

Maandlasten

Ligging Hoogvensestraat 139

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

213.804

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

51%

20% NL

29%

20% NL

21%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod