Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Economenlaan 3 5037 GG Tilburg

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 900.000,- k.k.

Laat uw droom werkelijkheid worden. Bouw uw eigen droom woning volledig naar eigen wens!

Riant perceel van 1.250 m² op een van de meest unieke locaties van Tilburg. Het perceel is nagenoeg geheel vrij gelegen op een schitterde locatie in de rustige en kleinschalige woonwijk “Dennenheuvel”. De bosgebieden aan de achter- en rechterzijde zijn eigendom van het Bisdom ‘s-Hertogenbosch en de gemeente Tilburg en zullen niet worden bebouwd. Het perceel is gesitueerd in een schitterende bosrijke omgeving aan de rand van de ‘”Oude Warande” en het “Wandelbos”. Hier hoort u dus altijd de vogels fluiten en ziet u vaak eekhoorns lopen. Ondanks de rustige omgeving liggen belangrijke uitvalswegen en voorzieningen op een steenworp afstand. De universiteit, het treinstation Tilburg-Universiteit, diverse sportvoorzieningen en winkelcentra “Westermarkt” & “Professor de Moorplein” liggen op loopafstand. Het centrum van Tilburg bereikt u op de fiets in 10 minuten. Daarnaast zijn ook de uitvalswegen richting de omliggende steden en dorpen uitstekend te bereiken.

De invulling van het perceel is volledig aan u. Vanzelfsprekend dient het te voldoen aan de condities zoals vastgelegd in het vigerende bestemmingsplan en moet het ontwerp voldoen aan het beeld kwaliteitsplan van de gemeente Tilburg. De aanwezige opstallen op het perceel worden mee verkocht en dienen voor eigen rekening en risico gesloopt te worden. Voor deze opstallen is een asbest inventarisatierapport aanwezig.

Concept ontwerp architect Marc Melissen:
Om een idee te geven van een van de vele mogelijkheden is door de gerenommeerde architect Marc Melissen een prachtig concept ontwerp samengesteld. Dit ontwerp biedt vele mogelijkheden en is naar eigen inzicht op het perceel te bouwen. Bij deze aanmelding vindt u plattegronden en artist impressions van dit ontwerp (deze zijn puur indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend). Het betreft een levensloopbestendige bungalow met een riante woonoppervlakte op de begane grond en een volledige onderkeldering voor verschillende doeleinden.

Algemeen:
Woonoppervlakte: circa 250 m² (indicatief)
Kelder: circa 260 m² (indicatief)
Overdekt terras: circa 26 m² (indicatief)

Kenmerken:
– riant perceel van maar liefst 1.250 m²;
– gelegen op een unieke locatie in de gewilde wijk “Dennenheuvel”;
– gelegen nabij voorzieningen, winkels, sportvelden en stadscentrum;
– gelegen aan de rand van bosgebied de “Oude Warande” en het “Wandelbos”;
– schitterend concept ontwerp gemaakt door architact Marc Melissen;
– gelegen nabij uitvalswegen richting de omliggende dorpen en steden.

Tilburg:
Tilburg is liefde op het tweede gezicht. Een stad die barst van de creativiteit, waar je altijd weer verrassende ontdekkingen doet. Hier leerde Vincent van Gogh tekenen en groeide Guus Meeuwis uit van student tot volksheld. Tilburg heeft vele verborgen pareltjes, maar ook spraakmakende musea, zoals De Pont en het Textiel museum en een dwaalgebied vol bijzondere winkels in prachtige historische panden. En wat te denken van de hippe Spoorzone, met restaurants waar je heerlijk kunt eten. Of bezoek de Piushaven voor ontspanning op en aan het water. Tilburg is ook een echte evenementenstad met bijvoorbeeld de Tilburgse kermis, Festival van het Levenslied, De Boekenmarkt, Carnaval, de Meimarkt, Hap Stap festival, Tilburg zingt, Roadburn Festival en Tilburg Ten Miles.

  • 1.250 m2

Kenmerken Economenlaan 3

Overdracht

Vraagprijs€ 900.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.250 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Economenlaan 3

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

213.804

Vergelijkbaar woningaanbod