Skip to content

Te koop: woonhuis Constant van Wessemhof 2 5044 ME Tilburg

Verkocht

€ 925.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Tilburg Constant van Wessemhof 2

Genietend van de natuur, in een oase van rust vanuit een van de mooiste panden van architect Jos. Bedaux. Dat zijn de unieke kenmerken van deze in 1969 gebouwde villa, die in 2010 geheel is aangepast en gemoderniseerd aan de hedendaagse eisen en wensen door architect Jacq. de Brouwer.
In de kenmerkende architectuur van Bedaux de Brouwer is de gevel naar voren gesloten en aan de achterzijde geopend, achterzijde gelegen op het zuid-westen, waardoor de volledige privacy biedende tuin het verlengstuk is van de woonkamer en de slaapkamer.

Perceelsoppervlakte ca. 2.000 m2
Inhoud ca. 1.000 m3 (incl. dubbele garage)
Bouwjaar 1969, geheel gerenoveerd 2010

Indeling:

Kelder: wijnkelder, voorraad-ruimte, stookruimte (een comfortabele heteluchtverwarming en boiler)

Begane grond:
Entree, garderobe, toilet, moderne woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en kantoor-/werkplek, via tussenhal naar de woonkamer bestaande uit zitgedeelte met open haard en verhoogd eetgedeelte, welke een doorgang heeft naar de masterbedroom met luxe badkamer en walk-in closet. De begane grondvloer is, behoudens de slaapkamer en badkamer, voorzien van een leisteenvloer.

1e verdieping:
Twee (voorheen drie) slaapkamers, extra werk-/tv-kamer, separaat toilet en badkamer. Geheel ommuurde privacy biedend dakterras van 35 m2.

Algemeen:
Dubbele garage van 41 m2 met elektrische deuren. Twee buitenbergingen. Terras met buitenhaard en vijverpartij. Het pand voldoet aan de hoogste kwalificatie op het gebied van beveiliging, is voorzien van domotica en het gehele perceel is voorzien van hekwerk.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

  • 285 m2
  • 1.944 m2
  • 4

Kenmerken Constant van Wessemhof 2

Overdracht

Vraagprijs€ 925.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.944 m2
Woonoppervlakte285 m2
Inhoud914 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormBestaande bouw
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Constant van Wessemhof 2

Marktcijfers van Tilburg

Gemiddelde verkoopprijs in Tilburg

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Tilburg

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Tilburg

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Tilburg

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Tilburg

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Tilburg

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod