In nieuwbouwplan Boschkens realiseert Boschkens Bouwontwikkeling B.V., op initiatief van Aannemersbedrijf Houtepen, 15 eigentijdse woningen.

Een exclusief en kleinschalig project genaamd Hertenwei, dankt haar naam aan de voormalige endeels nog aangrenzende hertenweide in Goirle.Het plan bestaat uit 6 twee-onder-een-kapwoningenen 9 bungalows. Ieder perceel beschikt over twee parkeerplaatsen. Kenmerkend is de ruime opzet van het plan, direct gelegen aan de groene rand van Goirle. Beide woningtypen vallen op door de flexibiliteit qua indelingen afbouwkeuzes. Een uitgelezen kans om invulling te geven aan uw eigen, specifieke woonwensen.

Het exclusieve nieuwbouwproject Hertenwei kenmerkt zich door ruimte en groen. Aan de Venneweg – hoek Rillaersebaan, liggen de woningen aan eenspeelse overzichtelijke straat in een lichte bocht. Rondom vindt u veel openbaargroen en enkele bomen. Een echte woonstraat, met de doorgaande wegen opafstand. Daarnaast grenst Hertenwei aan een aantrekkelijk bosgebied, dat met diverse paden uitnodigt voor een ontspannen wandeling of een bezoekje aande weide met de herten zelf. Kortom, met volop bossen, vennen en heidevelden een meer dan groene woonenleefomgeving. Hertenwei sluit als onderdeel van plan Boschkens dan ooknaadloos aan op groene ambities van dit plan.

ZES TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

De zes twee-onder-een-kapwoningen kijken aan de achterzijde uit op de bosrijke omgeving. Met diverse bouwopties kunt u kiezen voor een flexibele indeling, afgestemd op uw woonwensen. Ideaal voor grotere of samengestelde gezinnen, maar ook voor degene die graag een eigen ruime studie- of werkplek in huis wenst. De royale woningen beschikken op de begane grond over een riante woonkamer en een eigentijdse eetkeuken.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer, die u naar wens kunt voorzien van alle luxe. Ook de open zolder schept mogelijkheden. Denk aan uitbreiding van het aantal slaapkamers tot in totaal maar liefst 6 stuks, of een werkkamer. Maatwerk is mogelijk. De eigen oprit met een tweetal parkeerplaatsen en als keuzeoptie een carport, maakt het wooncomfort van de royale tweekapper compleet.

NEGEN RIANTE BUNGALOWS

Op de ruime percelen wordt van de bouwbreedte optimaal gebruik gemaakt voor negen levensloopbestendige woningen. Eigentijds, en speciaal ontworpen om kwaliteit en woonplezier tijdens diverse levensfases aan te bieden. Kies de indeling die bij u past, bijvoorbeeld met de keuze voor een extra etage. Maatwerk bungalows, afgestemd op uw woonwensen. De individuele tuinen aan de achterzijde van de bungalows vormen gezamenlijk één geheel, omsloten door een muur die Wolfs Architecten speciaal voor dit plan ontwierp. Een uitstraling die perfect past bij deze exclusieve woonstraat.

MEER INFORMATIE

We stelden deze informatie zo zorgvuldig en compleet mogelijk samen.

Heeft u nog vragen?

Kijk op www.dehertenwei.nl voor meer informatie of stuur uw vragen naar hertenwei@naber.nl of hertenwei@dassengarantiemakelaars.nl