Huis. Verkopen. Garanties.

De huizenmarkt is niet op zijn gemakkelijkst op dit moment. De rente staat laag, de huizenprijzen zijn hoog, ideale omstandigheden om eens naar een nieuw huis uit te kijken. Maar hoe pak je dit aan? Wat is de beste prijs? Waar moet je op letten?

Garanties

Het zijn slechts enkele vragen die gaandeweg voorbijkomen. Vragen waarop je graag gedegen antwoorden wil hebben. Garanties zelfs. Dan kom je bij ons uit, want een Garantiemakelaar geeft echte garanties: presentatiegarantie (wij zorgen er voor dat je huis echt opvalt), contactgarantie (wij zijn 24 uur per dag bereikbaar), bezichtigingsgarantie (bezichtigingen kunnen op verzoek buiten onze reguliere kantooruren plaatshebben), annuleringsgarantie (mocht je onverhoopt niet tevreden zijn dan kun je de samenwerking stopzetten) en tevredenheidsgarantie (in ons verkoopzekerplan leggen we vooraf al onze afspraken vast zodat je weet wat je van ons kunt verwachten).

Tips

Daar kun je als verkoper iets mee. Lees de uitgebreide informatie over deze garanties maar eens goed door op onze website. Maar er is veel meer. Zo zijn wij er ook voor een waardebepaling of taxatie en geven wij tips over hoe je je huis het beste kunt verkopen. Bijvoorbeeld die felroze muur even wit overschilderen of wat meubels en heel persoonlijke zaken uit beeld halen tijdens de fotografie en bezichtigingen. Omdat een zo neutraal mogelijk aangekleed huis de grootste groep mensen aanspreekt. Overigens: wanneer je in de markt bent om een huis te kopen, kun je eveneens bij ons aankloppen. Voor kopers hebben wij tenslotte net zulke mooie garanties in petto.

Reviews

Dat wij goed scoren met onze werkwijze, steken wij natuurlijk niet onder stoelen of banken. Op onze site tonen wij de reviews en beoordelingen van onze klanten. Dan weet je precies met wie je in zee gaat. Gegarandeerd! Daarom bent u altijd welkom voor een oriƫnterend gesprek. De koffie staat klaar.