de Brabander

Wonen in het hart van de Spoorzone? Vanaf medio 2022 komen er 162 appartementen beschikbaar. Huren in de Brabander?
Mooi, comfortabel, nieuw, centraal en met prachtige vergezichten. Midden in de bruisende spoorzone. In het centrum van Tilburg, vlakbij het station.

De Brabander

De Brabander steekt, als een van de hoogste gebouwen van Tilburg, fier uit boven de Spoorzone. De in totaal 162 vrije sector huurappartementen staan op een verhoogde plint en bieden een prachtig uitzicht over dit bruisende stuk van Tilburg. Het ontwerp van HappelCornelissenVerhoeven Architecten uit Rotterdam bestaat uit zeventien bouwlagen en is geïnspireerd op Chicago.

Midden in de bruisende Spoorzone

De Brabander ligt direct ten oosten van het nieuwe Burgemeester Stekelenburgplein (Stationsplein), naast Plan-t en ten westen van de LocHal. Midden in de bruisende Spoorzone dus. En mocht je – bijvoorbeeld voor je werk – naar een andere stad willen: je loopt in een minuutje naar het station.

Luxe afgewerkte tweekamer- en driekamerappartementen

De Brabander kent 60 tweekamerappartementen (van 54 m2 tot 63 m2 GBO) en 102 driekamerappartementen (variërend in grootte van 60 tot 96 m2 GBO).

De moderne appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikken ze allemaal over een luxe keuken met o.a. spoelbak, luxe mengkraan, inductiekookplaat, ladekast met besteklade, recirculatie afzuigkap, vaatwasser, oven met magnetronfunctie, een koelkast met vriesvak, een ruime hoeveelheid keukenkastjes en composiet werkblad.

De verhuur is nog niet gestart. Als je je gegevens aan ons doorgeeft, informeren we je zodra er meer informatie bekend is over de start verhuur.

Het is ook mogelijk om je te registreren via www.debrabandertilburg.nl