Ga naar inhoud

Pakhuis-West 9.01

5038 CT Tilburg

Verkocht

€ 350.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Pakhuis-West 9.01

Pakhuis-West te Tilburg

Pakhuis West bestaat uit 45 appartementen boven circa 500 m² commerciële ruimte en staat in het hart van het Veemarktkwartier. De appartementen zijn verdeeld over negen bouwlagen. De 500 m² commerciële ruimte bevindt zich op de begane grond, samen met de entree en algemene ruimten. Er zijn plannen voor de vestiging van onder andere horeca en detailhandel. De appartementen zijn 50 tot 85 m2 groot. De meeste hebben twee kamers, een aantal drie.

De appartementen type G, H en I bevinden zich op de bovenste verdieping en kijken mooi over het centrum van Tilburg uit. Type G en H liggen aan de zuid- en zuidwestzijde van het gebouw. Het grootste appartement van het gebouw, type I, is gelegen aan de noordoostzijde en beschikt over een heerlijke, ruime buitenruimte.

Alle drie de appartementen hebben een prachtige buitenruimte die door de glaspuien grenzend aan woonkamerzijde extra kwaliteit aan de appartementen toevoegt. Door de opening in het schuine dak bieden de balkons beschutting en kun je al vroeg in het jaar van de zon genieten. Naast een royale woonkamer met ruimte voor een keukenopstelling beschikken de appartementen over twee ruime slaapkamers, een badkamer, een toilet- en een bergruimte met wasmachineaansluiting. In de badkamer bevindt zich een douche en wastafel. De appartementen beschikken daarnaast op dezelfde verdieping over een separate berging, die zowel via het appartement als via de centrale hal bereikbaar is.

Op de penthouses op de bovenste verdieping kan geboden worden, hiervoor gelden “bieden vanaf-prijzen” van € 350.000,00 v.o.n.. Biedingen op deze drie penthouses kunnen tot 01 oktober 2020 middels de vragenlijst op de website geplaats worden.

Kijk op www.pakhuis-west.nl voor een eerste indruk en vraag de brochure aan!

  • 82 m2
  • 2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 350.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte82 m2
Inhoud238 m3

Bouw

SoortPenthouse
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Tilburg

Gemiddelde verkoopprijs in Tilburg

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Tilburg

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Tilburg

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Tilburg

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Tilburg

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Tilburg

Landelijk gemiddelde: 2.770