Ga naar inhoud

Hertenwei

5051 BN Goirle

0 vrij van 15

Project website

€ 667.900,- t/m € 769.900,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Goirle Hertenwei

In nieuwbouwplan Boschkens realiseert Boschkens Bouwontwikkeling B.V., op initiatief van Aannemersbedrijf Houtepen, 15 eigentijdse woningen.
Een exclusief en kleinschalig project genaamd Hertenwei, dankt haar naam aan de voormalige en deels nog aangrenzende hertenweide in Goirle. Het plan bestaat uit 9 bungalows. Ieder perceel beschikt over twee parkeerplaatsen. Kenmerkend is de ruime opzet van het plan, direct gelegen aan de groene rand van Goirle. Beide woningtypen vallen op door de flexibiliteit qua indeling en afbouwkeuzes. Een uitgelezen kans om invulling te geven aan uw eigen, specifieke woonwensen.

WONEN IN GOIRLE
Welkom in ‘Gool’ zoals Goirle in de volksmond wordt genoemd. Een gemeente waar het goed toeven is, dat zal iedereen die het karakter van Goirle kent direct beamen. Met 24.000 inwoners is Goirle een dorp van formaat, maar klein genoeg om het dorpse karakter te bewaren. Een aantrekkelijke woonplaats voor jong en oud, met zowel basisscholen als scholen voor het voortgezet onderwijs, sportclubs en culturele verenigingen.

Goirle heeft een gemoedelijke dorpskern, met een breed winkelaanbod en gezellige terrasjes. Bovendien heeft Goirle haar eigen Cultureel Centrum Jan van Besouw, een voormalig klooster omgebouwd tot theater. Zoek je stadse reuring? Dan sta je binnen 10 minuten rijden in hartje Tilburg. Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Zo vind je ten zuiden van het dorp het uitgestrekte landgoed Gorp en Roovert, een divers en karakteristiek natuurgebied ter grootte van ongeveer 800 voetbalvelden. Ook de Regte Heide, Het Riels Laag en Natuurpoort de Roovertsche Leij bieden u vele mogelijkheden om heerlijk te wandelen of te fietsen.

HERTENWEI, WONEN IN HET GROEN
Het exclusieve nieuwbouwproject Hertenwei kenmerkt zich door ruimte en groen. Aan de Venneweg – hoek Rillaersebaan, liggen de woningen aan een speelse overzichtelijke straat in een lichte bocht. Rondom vindt u veel openbaar groen en enkele bomen. Een echte woonstraat, met de doorgaande wegen op afstand. Daarnaast grenst Hertenwei aan een aantrekkelijk bosgebied, dat met diverse paden uitnodigt voor een ontspannen wandeling of een bezoekje aan de weide met de herten zelf. Kortom, met volop bossen, vennen en heidevelden een meer dan groene woon- en leefomgeving. Hertenwei sluit als onderdeel van plan Boschkens dan ook naadloos aan op groene ambities van dit plan.

NEGEN RIANTE BUNGALOWS
Op de ruime percelen wordt van de bouwbreedte optimaal gebruik gemaakt voor negen levensloopbestendige woningen. Eigentijds, en speciaal ontworpen om kwaliteit en woonplezier tijdens diverse levensfases aan te bieden. Kies de indeling die bij u past, bijvoorbeeld met de keuze voor een extra etage. Maatwerk bungalows, afgestemd op uw woonwensen. De individuele tuinen aan de achterzijde van de bungalows vormen gezamenlijk één geheel, omsloten door een muur die Wolfs Architecten speciaal voor dit plan ontwierp. Een uitstraling die perfect past bij deze exclusieve woonstraat.

KWALITEIT EN AFWERKING
Bouwen met oog voor detail en kwaliteit. Precies zoals u van uw nieuwbouwwoning mag verwachten. Dat ziet u niet alleen terug in de fraaie architectuur, maar ook in de afwerkingen en gekozen bouwmaterialen. Er is zorgvuldig gekozen voor hoogwaardig sanitair en tegelwerk. Maar ook zaken als veilig hang- en sluitwerk en een uitstekend isolatiepakket inclusief HR++ beglazing maken hier onderdeel van uit.

Dat er veel aandacht is geschonken aan laatstgenoemde zaken spreekt voor zich. Het thema duurzaamheid is belangrijk in dit project, dat volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. Vloerverwarming en warm water worden gegenereerd door een bodemwarmtepomp. Een mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning zorgt voor een aangenaam en optimaal uitgebalanceerd binnenklimaat. En de comfortabele en tochtvrije ventilatiesystemen bieden u als bewoner een prettige, gezonde leefomgeving. De afgezogen lucht wordt via deze weg deels hernieuwd ingezet. De toegepaste systemen zijn gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Factoren die weer bijdragen aan een lagere energierekening. De zonnepanelen op het dak van iedere woning zorgen voor de benodigde elektra van onder andere de bodemwarmtepomp.

  • 147-187 m2
  • 375-579 m2
  • 604-690 m3

Kenmerken Hertenwei

Overdracht

Prijs€ 667.900,- t/m € 769.900,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud604-690 m3
Woonoppervlakte147-187 m2
Perceeloppervlakte375-579 m2

Bouw

Start bouw17 oktober 2022

Overig

Project websiteHertenwei

Bouwtypes Hertenwei

Beschikbaar

Bungalow

€ 667.900,- t/m € 769.900,-

  • 147 m2 Woon opp.
  • 358-564 m2 Perceel opp.
  • 604 m3 Inhoud

Maandlasten Hertenwei

Ligging project 'Hertenwei'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

23.317