Skip to content

Ringbaan-Noord 193

5046 AB Tilburg

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 110,- per m2 p.j

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Tilburg Ringbaan-Noord 193

RINGBAAN-NOORD 193 (5046 AB) TILBURG

Representatieve kantoorruimte gelegen op zichtlocatie.

ALGEMEEN
Het object heeft een courante en aansprekende moderne architectuur en goed ingedeelde ruimtes. Het kantoorobject betreft een uiterst representatief maar bovenal functioneel kantoorgebouw. U kiest voor een uitstekende bereikbaarheid, representatieve uitstraling en functioneel in te delen kantoorruimte.

LIGGING
Het betreft een uitstekende zichtlocatie die makkelijk bereikbaar is. De goede aansluiting op het wegennetwerk, de ringbanen en de nabijheid van een woonomgeving zorgen voor een goede aantrekkingskracht van dit gebouw en een aantrekkelijk verzorgingsgebied.

BEREIKBAARHEID
Goede bereikbaarheid met auto middels de ringbanen (Tilburg-Waalwijk-Den Bosch-Eindhoven-Breda) en de noordwesttangent die direct aansluit op de A58/A65 (Eindhoven-Breda-Den Bosch). Daarnaast is de locatie uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer netwerk.

DOELGROEP/BESTEMMING
Volgens opgave van de gemeente Tilburg is het vigerende bestemmingsplan ‘Oude stad Noordwest 2016’, en is de grond bestemd voor diverse bedrijven als genoemd in de bijlage Staat van Bedrijfsactiviteiten onder de categorieën tot en met 3.1.

OPPERVLAKTE
Circa 1678 m² kantoorruimte.

Circa 839m² 1e verdieping;
Circa 839 m² 2e verdieping.

PARKEREN
Op eigen afsluitbaar parkeerterrein aan de achterzijde van het kantoorgebouw zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

HUURPRIJS
€ 110,- per m2 per jaar exclusief servicekosten en BTW.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering op basis van het jaarprijsindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OPLEVERING
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus telkens 5 optiejaren, doch is de huurperiode bespreekbaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW kantoor -en overige bedrijfsruimten met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

  • 1.678 m2

Kenmerken Ringbaan-Noord 193

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 110,- per m2 p.j
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectKantoorruimte
Totale oppervlakte1.678 m2
Oppervlakte kantoorruimte1.678 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen10

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2006
Bouwjaar toelichting

Overig

Kantoorruimte in units vanaf839 m2
LocatieBEDRIJVENTERREIN
Aantal lagen2
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Ringbaan-Noord 193

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod