Skip to content

Heuvelring 108

5038 CL Tilburg

Verhuurd o.v.

Prijs op aanvraag

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Tilburg Heuvelring 108

HEUVELRING 108 (5038 CL) TILBURG

Op een prachtige zichtlocatie gelegen gebouw aan de Heuvelring 108 te Tilburg.

ALGEMEEN
Aan de Heuvelring op een mooie zichtlocatie in hartje centrum van Tilburg is dit prachtige object gelegen. Het betreft de voormalige MIDI bioscoop die volledig is gesloopt en in een mooie eigentijdse stijl weer is opgebouwd. Op de begane grond zijn er mogelijkheden voor horeca, waaronder restaurants in de breedste zin des woords of combinaties van horeca en andere creatieve invullingen die de consument van vandaag zoekt! Verras ze maar! Terrassen op het zuiden! Doorloop gebied vanuit de parkeergarage Tivoli naar het centrum! Veel zakelijkheid eromheen waaronder Interpolis en Avec! Ook 013 Poppodium is op 50 meter afstand gelegen! Kortom, deze omgeving leent zich uitstekend voor creatieve ondernemers die iets gaafs en verrassends willen neerzetten in dit mooie gebouw!

Het object is in zeer goede staat (recent nieuw opgeleverd) en heeft een prachtige uitstraling met mooie raampartijen aan de voorzijde en zijkanten. Hierdoor creëer je veel licht door het gehele pand. Het gebouw heeft ook de technische mogelijkheden voor horeca zoals een doorvoer voor een afzuiging en mogelijkheden voor een vetvangput intern. De bestemming is horeca en het betreft alleen de begane grond. Op de verdiepingen zijn appartementen gebouwd.

BEREIKBAARHEID
De ligging nabij de binnenstad van Tilburg en de Spoorzone maken dat dit object per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is. Ook per eigen vervoer is het object zeer goed bereikbaar.

DOELGROEP
F&B, Horeca

OPPERVLAKTE
ca. 569 m² begane grond.

PARKEREN
In de nabijheid is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheden aanwezig. Parkeergarage

HUURVRAAGPRIJS
Op aanvraag.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.

  • 569 m2

Kenmerken Heuvelring 108

Overdracht

StatusVerhuurd o.v.
PrijsPrijs op aanvraag
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectWinkelruimte
Totale oppervlakte569 m2
Oppervlakte winkelruimte569 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2020
Bouwjaar toelichting

Overig

Winkelruimte in units vanaf569 m2
LocatieWINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Aantal lagen1
Onderhoud binnenUitstekend
Onderhoud buitenUitstekend

Ligging Heuvelring 108