Ga naar inhoud

Herastraat 43-13

5047 TX Tilburg

Verhuurd

€ 1.350,- p.m

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Tilburg Herastraat 43-13

Herastraat 43-13 (5047 TX) TILBURG

Representatieve bedrijfsruimte!

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein Vossenberg I zijn zestien multifunctionele bedrijfsunits gebouwd en opgeleverd eind 2009. De bedrijfsunits zijn allen voorzien van een eigen ingang met 3 parkeerplaatsen. Het bedrijfsverzamelgebouw is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Ideale units voor de startende en doorstromende ondernemer en kleine zelfstandige (ZZP-er).

LOCATIE
Het object is gesitueerd op industrieterrein Vossenberg in het noordwesten van Tilburg. Het terrein heeft een omvang van ruim 240 hectare en telt circa 200 bedrijven, voornamelijk productiebedrijven (zowel klein- als grootschalig) en op grote schaal logistiek. Zowel voor de zakelijke dienstverlener als wel logistieke bedrijven is dit een goed geschikte locatie.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein Vossenberg I is goed bereikbaar, zowel vanuit het centrum van Tilburg als via de recentelijk gerealiseerde noordwesttangent, die direct ontsloten is vanaf de N261 (Waalwijk – Tilburg), de A58 (Eindhoven – Tilburg – Breda) en de A65 (Tilburg- ‘s Hertogenbosch). Middels 2 fietsbruggen heeft het bedrijventerrein een aansluiting op woonwijk de Reeshof, wat deze locatie ook per fiets goed bereikbaar maakt.

OPPERVLAKTE
Begane grond 134 m²
Verdieping 131 m²
Totaal 265 m²

PARKEREN
Voor het object is een verhard buitenterrein gelegen waar voldoende parkeer- en manoeuvreergelegenheid aanwezig is, een huurder krijgt 3 eigen parkeerplaatsen toegewezen.

OPLEVERINGSNIVEAU
– toilet begane grond;
– elektrisch bedienbare overheaddeur;
– heaters in bedrijfsruimte;
– monolithisch afgewerkte betonvloer, maximale belasting 2.500 kg/m² in de bedrijfsruimte;
– stadsverwarming en wateraansluiting;

BESTEMMING
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan “Vossenberg en Dongenseweg”en heeft de bestemming bedrijfsdoeleinden. Volgens het geldende bestemmingsplan is de locatie bestemd voor bedrijfsmatige, industriële en/of dienstverlenende activiteiten alsmede groothandel met showroom, waarbij detailhandel niet is toegestaan.

HUURPRIJS
€ 1.350,– per maand, exclusief servicekosten en BTW.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren en verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaren.

VOORBEHOUD EN GUNNING
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.

  • 265 m2

Kenmerken Herastraat 43-13

Overdracht

StatusVerhuurd
Prijs€ 1.350,- p.m
AanvaardingIn overleg
Servicekosten€ 100,- p.m

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectBedrijfsruimte
Totale oppervlakte265 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte265 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen3

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2009
Bouwjaar toelichting

Overig

Bedrijfshal in units vanaf265 m2
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Herastraat 43-13

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod