Ga naar inhoud

De Hovel 55-57

5051 NR Goirle

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 49.500,- p.j

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Goirle De Hovel 55-57

DE HOVEL 55 (5051 NR) GOIRLE

TE HUUR – Representatieve winkelruimte met een oppervlakte van ca. 285 m² (units vanaf 75 m²) in het centrum van Goirle .

LIGGING
De winkel is gelegen in winkelcentrum De Hovel. WC De Hovel is hét winkelcentrum in het hart van de gemeente Goirle. In de Hovel zijn 2 full-service supermarkten aanwezig zoals Jumbo en Albert Heijn. Daarnaast bekende retailers zoals Kruidvat, Hema, Etos, Intertoys, Pour Vous, Jeans Centre, Zeeman en plaatselijk ondernemers in de retail en horeca. Het is een aantrekkelijk en gezellig winkelcentrum waar de consument graag haar/zijn boodschappen doet. Verder zijn er voldoende andere voorzieningen aanwezig voor een langer en gezellig verblijf in en rondom het centrum. Terrassen voldoende. Voor een ieder wat wils. Het gebouw is in uitstekende staat. Het heeft een begane grond en een prachtige kelder te bereiken via een lift en trap. De uitgang van de parkeergarage in het winkelcentrum komt haast voor de deur van deze winkel uit. Kortom, een mooi, ruim en multifunctioneel gebouw op een prima locatie!

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend, zowel met het openbaar vervoer (busvervoer) als met de auto is de De Hovel uitstekend bereikbaar. Rondom het centrum liggen meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen.

OPPERVLAKTE
De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 285 m² b.v.o. gelegen op de begane grond alsmede een mooie hoge kelder van circa 135 m² te bereiken middels een lift en trap. Units vanaf 75 m².

HUURPRIJS
€ 49.500,– exclusief BTW per jaar.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.

HUURPERIODE
5 + 5 jaar

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model.

OVERIGE VOORWAARDEN
n.o.t.k.

VOORBEHOUD EN GUNNING
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.

  • 285 m2
  • 6.797 m2

Kenmerken De Hovel 55-57

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 49.500,- p.j
AanvaardingIn overleg
Servicekosten€ 7,- per m2 p.j

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectWinkelruimte
Totale oppervlakte285 m2
Perceeloppervlakte6.797 m2
Oppervlakte winkelruimte285 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw

Overig

Winkelruimte in units vanaf75 m2
LocatieWINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Aantal lagen2
Onderhoud binnenGoed tot uitstekend
Onderhoud buitenGoed tot uitstekend

Ligging De Hovel 55-57

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod